Xperia M4 Aqua Autoilutarvikkeet

Sony Xperia M4 Aqua autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Sony Xperia M4 Aqua autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M4 Aqua Autoilutarvikkeet

Sony Xperia M4 Aqua tarjoaa Sonyn parasta kameratekniikkaa. Vesitiiviissä kamerapuhelimessa on 13 megapikselin pääkamera, jonka automaattisella optimointi-ominaisuudella saat ensiluokkaisia valokuvia todella helposti. Puhelimen 5 megapikselin etukameralla hoidat videopuhelut kätevästi. Sony Xperia M4 Aqua -puhelimessa on suuri ja kirkas 5 tuuman teräväpiirtonäyttö. Kiireisiin päiviin helpotusta tuo puhelimen pitkään kestävä akku. Sony Xperia M4 Aqua puhelin on myös nopea käyttää 64-bittisen kahdeksanydinsuorittimen ansiosta. Voit käyttää samanaikaisesti useita sovelluksia, selailla nettiä ja suoratoistaa videota. Multitaskaaminen ei ole siis mikään ongelma! Sony Xperia M4 Aqua on 145,5 x 72,6 x 7,3 mm kokoinen ja 136 g painoinen.

Sony Xperia M4 Aqua autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Sony Xperia M4 Aqua puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Sony Xperia M4 Aqua puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Sony Xperia M4 Aqua puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Sony Xperia M4 Aqua puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Sony Xperia M4 Aqua autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Sony Xperia M4 Aqua puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Sony Xperia M4 Aqua autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomat

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä