Xperia M2 Aqua Varavirta

Sony Xperia M2 Aqua varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia M2 Aqua puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M2 Aqua Varavirta Voimapankit

Sony Xperia M2 Aqua on Sonyn valmistama älypuhelin, joka on julkaistu kevättalvella vuonna 2014. Sony Xperia M2 Aquan näyttö on 4,8 tuumainen ja sen resoluutio on 960 x 540 pikseliä, josta on näppärä selata sosiaalista mediaa, tv sarjoja, internettiä tai puhelimen kameralla otettuja kuvia. Sony Xperia M2 Aqua puhelimessa on etukamera ja 8 mp takakamera, jolla saat ikuistettua kuvaamisen arvoiset hetket laadukkaasti. Tämä Android käyttöjärjestelmällä toimiva puhelin on 139,6 x 71,1 x 8,6 mm ulkoisilta mitoiltaan ja se painaa 148 grammaa. Sony Xperia M2 Aqua laitetta on saatavilla mustana, valkoisena ja korallin värisenä.

Kun Sony Xperia M2 Aqua puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia M2 Aqua varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia M2 Aqua puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia M2 Aqua latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia M2 Aqua varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia M2 Aqua varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia M2 Aqua puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suu

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä