Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Sony Xperia M2 Aqua puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Xperia M2 Aqua

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia M2 Aqua Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia M2 Aqua on Sonyn valmistama älypuhelin, joka on julkaistu kevättalvella vuonna 2014. Sony Xperia M2 Aquan näyttö on 4,8 tuumainen ja sen resoluutio on 960 x 540 pikseliä, josta on näppärä selata sosiaalista mediaa, tv sarjoja, internettiä tai puhelimen kameralla otettuja kuvia. Sony Xperia M2 Aqua puhelimessa on etukamera ja 8 mp takakamera, jolla saat ikuistettua kuvaamisen arvoiset hetket laadukkaasti. Tämä Android käyttöjärjestelmällä toimiva puhelin on 139,6 x 71,1 x 8,6 mm ulkoisilta mitoiltaan ja se painaa 148 grammaa. Sony Xperia M2 Aqua laitetta on saatavilla mustana, valkoisena ja korallin värisenä.

    Sony Xperia M2 Aqua kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia M2 Aqua kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia M2 Aqua kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia M2 Aqua kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia M2 Aqua puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia M2 Aqua puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Sony Xperia M2 Aqua kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumise

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä