Xperia E5 Varavirta

Sony Xperia E5 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia E5 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia E5 Varavirta Voimapankit

Sony Xperia E5 antaa vaikuttavaa suorituskykyä. Unohda hitaat yhteydet tai akku, joka ei kestä yhtä kauan kuin sinä. Sony Xperia E5 antaa pitkäaikaisen ja tasaisen suorituskyvyn ja tunteen siitä, että kaikki vain toimii. Akulla, joka kestää jopa kaksi päivää, voit jatkaa puhumista, jakamista, tykkäämistä ja verkon selaamista. Sony Xperia E5 -älypuhelimessa on paikka microSD-kortille, johon mahtuu jopa 200 GB muistia. Tehokas neliydinprosessori ja Smart Cleaner -toiminto varmistavat, että kaikki toimii aina vaivattomasti. Kooltaan Sony Xperia E5 puhelin on 144 x 69 x 8.2 mm ja näyttö siinä on 5 tuuman kokoinen 720p HD näyttö.

Kun Sony Xperia E5 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia E5 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia E5 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia E5 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia E5 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia E5 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia E5 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suuremman tehon si

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä