Xperia E5 Muut Tarvikkeet

Sony Xperia E5 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Sony Xperia E5 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia E5 Muut Tarvikkeet

    Sony Xperia E5 antaa vaikuttavaa suorituskykyä. Unohda hitaat yhteydet tai akku, joka ei kestä yhtä kauan kuin sinä. Sony Xperia E5 antaa pitkäaikaisen ja tasaisen suorituskyvyn ja tunteen siitä, että kaikki vain toimii. Akulla, joka kestää jopa kaksi päivää, voit jatkaa puhumista, jakamista, tykkäämistä ja verkon selaamista. Sony Xperia E5 -älypuhelimessa on paikka microSD-kortille, johon mahtuu jopa 200 GB muistia. Tehokas neliydinprosessori ja Smart Cleaner -toiminto varmistavat, että kaikki toimii aina vaivattomasti. Kooltaan Sony Xperia E5 puhelin on 144 x 69 x 8.2 mm ja näyttö siinä on 5 tuuman kokoinen 720p HD näyttö.

    Sony Xperia E5 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Sony Xperia E5 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Sony Xperia E5 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Sony Xperia E5 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

    Sony Xperia E5 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Sony Xperia E5 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Sony Xperia E5 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Sony Xperia E5 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta Sony Xperia E5 ei kastuisi.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä