Xperia E5 Kaiuttimet

Sony Xperia E5 puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Sony Xperia E5 puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia E5 Kaiuttimet

Sony Xperia E5 antaa vaikuttavaa suorituskykyä. Unohda hitaat yhteydet tai akku, joka ei kestä yhtä kauan kuin sinä. Sony Xperia E5 antaa pitkäaikaisen ja tasaisen suorituskyvyn ja tunteen siitä, että kaikki vain toimii. Akulla, joka kestää jopa kaksi päivää, voit jatkaa puhumista, jakamista, tykkäämistä ja verkon selaamista. Sony Xperia E5 -älypuhelimessa on paikka microSD-kortille, johon mahtuu jopa 200 GB muistia. Tehokas neliydinprosessori ja Smart Cleaner -toiminto varmistavat, että kaikki toimii aina vaivattomasti. Kooltaan Sony Xperia E5 puhelin on 144 x 69 x 8.2 mm ja näyttö siinä on 5 tuuman kokoinen 720p HD näyttö.

Sony Xperia E5 langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Sony Xperia E5 omistajalle. Ota Sony Xperia E5 yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Sony Xperia E5 puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Sony Xperia E5 puhelimestasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Sony Xperia E5 puhelimesta.

Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Sony Xperia E5 puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piuhan kanssa, joten saat sen kätevästi yhdistettyä myös laitteisiin, jossa bluetoothia ei ole. Jotta langattoman bluetooth kaiuttimen akku ei loppuisi kesken kiivaim

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä