Xperia E5 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Sony Xperia E5 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia E5 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia E5 antaa vaikuttavaa suorituskykyä. Unohda hitaat yhteydet tai akku, joka ei kestä yhtä kauan kuin sinä. Sony Xperia E5 antaa pitkäaikaisen ja tasaisen suorituskyvyn ja tunteen siitä, että kaikki vain toimii. Akulla, joka kestää jopa kaksi päivää, voit jatkaa puhumista, jakamista, tykkäämistä ja verkon selaamista. Sony Xperia E5 -älypuhelimessa on paikka microSD-kortille, johon mahtuu jopa 200 GB muistia. Tehokas neliydinprosessori ja Smart Cleaner -toiminto varmistavat, että kaikki toimii aina vaivattomasti. Kooltaan Sony Xperia E5 puhelin on 144 x 69 x 8.2 mm ja näyttö siinä on 5 tuuman kokoinen 720p HD näyttö.

Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Sony Xperia E5 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Sony Xperia E5 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Sony Xperia E5 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Sony Xperia E5 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Sony Xperia E5 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden värejä on esimerkiksi

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä