Xperia E4g Muut Tarvikkeet

Sony Xperia E4g muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Sony Xperia E4g puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia E4g Muut Tarvikkeet

    Sony Xperia E4g puhelimessa voit valita sinulle parhaiten sopivan ulkoasun ja valita, missä haluat sovelluksien ja toimintojen olevan. Muunneltavuus onkin siis suuri ja käyttökokemuksesta on mahdollista tehdä täysin omanlainen. Pidä Sony Xperia E4g puhelinta mukavasti yhdellä kädellä, muuta asetuksia vain kahdella napsautuksella. Voit luottaa siihen, että Sony Xperia E4g tekee jokaisesta päivästä helpomman. Sony Xperia E4g istuu täydellisesti käteen, sillä se on näppärän kokoinen, 133 x 71 x 10,8 mm ja 135 g, laite. 4.7 tuuman kosketusnäyttö, 5 mp takakamera sekä 2 mp etukamera takaavat, että voit käyttää mobiililaitetta joka tilanteessa helpottaaksesi omaa arkeasi.

    Sony Xperia E4g muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Sony Xperia E4g puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Sony Xperia E4g kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Sony Xperia E4g puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

    Sony Xperia E4g latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Sony Xperia E4g puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Sony Xperia E4g vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Sony Xperia E4g nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes v&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä