Xperia E4g Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Sony Xperia E4g puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia E4g Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia E4g puhelimessa voit valita sinulle parhaiten sopivan ulkoasun ja valita, missä haluat sovelluksien ja toimintojen olevan. Muunneltavuus onkin siis suuri ja käyttökokemuksesta on mahdollista tehdä täysin omanlainen. Pidä Sony Xperia E4g puhelinta mukavasti yhdellä kädellä, muuta asetuksia vain kahdella napsautuksella. Voit luottaa siihen, että Sony Xperia E4g tekee jokaisesta päivästä helpomman. Sony Xperia E4g istuu täydellisesti käteen, sillä se on näppärän kokoinen, 133 x 71 x 10,8 mm ja 135 g, laite. 4.7 tuuman kosketusnäyttö, 5 mp takakamera sekä 2 mp etukamera takaavat, että voit käyttää mobiililaitetta joka tilanteessa helpottaaksesi omaa arkeasi.

Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Sony Xperia E4g Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Sony Xperia E4g yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Sony Xperia E4g Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Sony Xperia E4g Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Sony Xperia E4g Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia.

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä