Xperia E4g

Sony Xperia E4g kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Sony Xperia E4g puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Xperia E4g

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaus kannattaa – Jo Sony Xperia E4g kuorilla turvallisuutta 

    Kuvittele tilanne, jossa kaverukset ostavat molemmat Sony Xperia E4g laitteet. Toinen heistä ajattelee heti järkevästi ja tilaa muutamalla klikkauksella kuoret ja näytön panssarilasin suojaamaan Xperia E4g laitettaan. Toinen puolestaan ajattelee, että on ihan turhaa laittaa rahaa Xperia E4g kuoriin, sillä aikoo pitää puhelintaan varovasti. Kuluu päivä tai kaksi ja kuoret ja panssarilasin tilannut henkilö on saanut laitteensa loistavaan suojaan ja ennen kaikkea tehnyt E4g puhelimestaan entistäkin tyylikkäämmän! Hänen laitteensa on nyt suojattu kauttaaltaan, eikä pienistä kolhuista tai laitteen pudotuksista tarvitse huolestua. Viikon päästä henkilö, joka ei suojannut Xperia E4g laitettaan kuorilla ja ajatteli, että sen olevan turhaa on onnistunut tipauttamaan laitteensa muutaman kerran ja näyttö on jo säröillä, eikä puhelin näytä enää viikon vanhalta. Laitteensa suojanneen henkilön puhelin on edelleen kuin uusi ja pieni hinta, jonka hän sijoitti suojaukseen laitteensa hintaan nähden on maksanut itsensä takaisin. Tämän esimerkin kautta kannattaa miettiä tilaako E4g kuoret vai jättääkö ne sittenkin tilaamatta? 

    Muista Xperia E4g kuoria valitessasi, että parhaat kuoret ovat juuri sinun näköisesi ja jotka täyttävät tarpeesi suojauksen ja ominaisuuksien suhteen. Joten mieti siis kaipaatko kuorilta ainoastaan suojausta vai haluatko kantaa kuorissa tärkeimpiä korttejasi mukanasi? Selaa valikoimaamme ja löydä parhaat kuoret lempivärissäsi. Näin teet Xperia E4g laitteen sinun näköiseksesi!

    Lisävarusteilla apua arjen tilanteisiin 

    Älypuhelimien, kuten Xperia E4g akut eivät kestä samalla tavalla kuten vanhoissa Nokian näppäinpuhelimissa. Olet varmasti törmännyt tilanteeseen, joss

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä