Galaxy Trend / Trend+ Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Trend / Trend+ Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Trend / Trend + :ssa on neljän tuuman kapasitiivinen TFT-kosketusnäyttö, jolta on helppo selata sosiaalista mediaa ja uutisia. Puhelimen mitat ovat 121,5 x 63,1 x 10,5 millimetriä ja se painaa 120 grammaa, joten se on näppärän kokoinen ja sopii taskuun, ollen huomaamaton. Samsung Galaxy Trend / Trend + :ssa on viiden megapikselin kamera sekä selfieitä helpottava etukamera. Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimet ovat identtisen kokoisia, joten niihin sopii täysin samat lisätarvikkeet ilman mitään ongelmia. Samsung Galaxy Trend / Tred + puhelimeen on mahdollista ladata lähes mitä tahansa sovelluksia Googlen Play kaupasta.

Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy Trend / Trend + yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy Trend / Trend + Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista ku

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä