Galaxy Trend / Trend+

Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Trend / Trend+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Trend / Trend+ Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy Trend / Trend + :ssa on neljän tuuman kapasitiivinen TFT-kosketusnäyttö, jolta on helppo selata sosiaalista mediaa ja uutisia. Puhelimen mitat ovat 121,5 x 63,1 x 10,5 millimetriä ja se painaa 120 grammaa, joten se on näppärän kokoinen ja sopii taskuun, ollen huomaamaton. Samsung Galaxy Trend / Trend + :ssa on viiden megapikselin kamera sekä selfieitä helpottava etukamera. Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimet ovat identtisen kokoisia, joten niihin sopii täysin samat lisätarvikkeet ilman mitään ongelmia. Samsung Galaxy Trend / Tred + puhelimeen on mahdollista ladata lähes mitä tahansa sovelluksia Googlen Play kaupasta.

    Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Trend / Trend + puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Trend / Trend + kuoret suojaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä