Galaxy S9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S9 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia USB-C kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Samsung Galaxy S9 johdot, kaapelit ja laturit 

Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S9 USB-C kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S9 yhteensopiva USB-C liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S9 USB-C kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy S9 USB-C kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja USB-C kaapeleiden värejä on esimerkiksi pinkki, vihreä, sininen, kulta ja hopea.

Samsung Galaxy S9 USB-C kaapelit ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä