Galaxy S9 Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S9 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy S9 autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lue lisää

Samsung Galaxy S9 autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S9 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy S9 puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy S9 puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy S9 puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy S9 puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy S9 autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy S9 puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy S9 autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne sopivat kaikkiin autoihin. Valitse itsellesi johdollinen laturi tai pelkkä latauspistoke. Samsung Galaxy S9 autolaturit on varustettu oikealla liitännällä, jotta saat puhelimesi helposti ladattua. Joissain Samsung Galaxy S9 autolatureissa on kaksi usb kaapelipaikkaa, joilla lataat kaksi laitetta samalla kertaa.

Bluetooth handsfree kuuloke on kätevä ja suorastaan välttämätön autoilutarvike jokaiselle Samsung Galaxy S9 omistajalle, joka enemmänkin autoilee. Handsfree bluetooth kuulokkeet yhdistetään Samsung Galaxy S9 puhelimeen langattomasti bluetoothilla, minkä jälkeen puheluihin v

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä