Galaxy S9+ Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S9+ muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S9+ puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lue lisää

Samsung Galaxy S9+ muut tarvikkeet

Samsung Galaxy S9+ muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S9+ puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S9+ kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S9+ puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S9+ latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S9+ puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S9+ vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S9+ nopeasti käyttöön.

Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta Samsung Galaxy S9+ ei kastuisi. Voit kiinnittää vesitiiviin suojapussin kaulaan tai käsivarteen, josta Samsung Galaxy S9+ näytön näppäily onnistuu vaivattomasti kosketusta tunnistavan ikkunan läpi. Jos tykkäät katsella elokuvia tai YouTube pätkiä Samsung Galaxy S9+ näytöltä, niin puhelimen tukijalka on tähän oiva tarvike. Vapauta kätesi ja pidä Samsung Galaxy S9+ puhelimesi sopivassa asennossa missä tahansa pinnalla. Tukijalat kiinnittyvät myös moniin sileäpintaisiin suojakuoriin. Itsensä kuvaaminen erilaisiin sosiaalisiin medioihin on trendikästä j

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä