Galaxy S9+ Kuulokkeet

Samsung Galaxy S9+ yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Samsung Galaxy S9+ puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lue lisää

Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet

Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Samsung Galaxy S9+ käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Samsung Galaxy S9+ puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään. Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Samsung Galaxy S9+ kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Samsung Galaxy S9+ yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltään ja miellyttävimmät päässä, minkä lisäksi ne vaimentavat ulkoisia ääniä tehokkaasti. Korvakäytävään asetettavat kuulokkeet omaavat myös hyvän äänenlaadun ja ovatkin erittäin huomaamattomat ja helpot käyttää Samsung Galaxy S9+ kanssa. Kaiken lisäksi ne saa laitettua näppärästi taskun pohjalle, koska kuulokkeet eivät vie juurikaan tilaa. Kompakti koko on näppärää myös tässä asiassa.

Samsung Galaxy S9+ kuulokkeet ja muut toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskulu

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä