Galaxy S8+ Urheilu & Ulkoilu

Samsung Galaxy S8+ puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Samsung Galaxy S8+ puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S8+ urheilu ja ulkoilu tarvikkeet

Samsung Galaxy S8+ lumoaa ulkonäöllään ja kauneudellaan jokaisen käyttäjän. Jopa 6.2 tuuman kokoinen näyttö on saatu mahtumaan pieneen ulkokuoreen, koska etupaneelia on hyödynnetty lähes reunasta reunaan ja kulmasta kulmaan. Samsung Galaxy S8+ puhelimen Super AMOLED näyttö on suorastaan järjettömän tarkka 1440 x 2560 pikselillä sekä yli 16 miljoonan väritoistollaan, joten huomaat videoista ja kuvista asioita, joita et ole aikaisemmin huomannutkaan. Uutta tässä Samsung Galaxy S8+ puhelimessa on myös sen USB-C –liitin, jossa on monenlaisia etuja verrattuna aikaisempaan Micro-USB liittimeen. Suurella käyttömuistilla varustettu Samsung Galaxy S8+ on täydellinen älypuhelin jopa kaikkein vaativimpiinkin käyttötarpeisiin!

 

Samsung Galaxy S8+ urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Samsung Galaxy S8+ puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Samsung Galaxy S8+ käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

 

Samsung Galaxy S8+ yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Samsung Galaxy S8+ urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Samsung Galaxy S8+ puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Samsung Galaxy S8

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä