Galaxy S8+ Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S8+ muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S8+ puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S8+ muut tarvikkeet

Samsung Galaxy S8+ lumoaa ulkonäöllään ja kauneudellaan jokaisen käyttäjän. Jopa 6.2 tuuman kokoinen näyttö on saatu mahtumaan pieneen ulkokuoreen, koska etupaneelia on hyödynnetty lähes reunasta reunaan ja kulmasta kulmaan. Samsung Galaxy S8+ puhelimen Super AMOLED näyttö on suorastaan järjettömän tarkka 1440 x 2560 pikselillä sekä yli 16 miljoonan väritoistollaan, joten huomaat videoista ja kuvista asioita, joita et ole aikaisemmin huomannutkaan. Uutta tässä Samsung Galaxy S8+ puhelimessa on myös sen USB-C –liitin, jossa on monenlaisia etuja verrattuna aikaisempaan Micro-USB liittimeen. Suurella käyttömuistilla varustettu Samsung Galaxy S8+ on täydellinen älypuhelin jopa kaikkein vaativimpiinkin käyttötarpeisiin!

Samsung Galaxy S8+ muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S8+ puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S8+ kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S8+ puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S8+ latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi.

Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S8+ puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S8+ vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ot

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä