Galaxy S8+ Kuulokkeet

Samsung Galaxy S8+ yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Samsung Galaxy S8+ puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S8+ kuulokkeet

Samsung Galaxy S8+ lumoaa ulkonäöllään ja kauneudellaan jokaisen käyttäjän. Jopa 6.2 tuuman kokoinen näyttö on saatu mahtumaan pieneen ulkokuoreen, koska etupaneelia on hyödynnetty lähes reunasta reunaan ja kulmasta kulmaan. Samsung Galaxy S8+ puhelimen Super AMOLED näyttö on suorastaan järjettömän tarkka 1440 x 2560 pikselillä sekä yli 16 miljoonan väritoistollaan, joten huomaat videoista ja kuvista asioita, joita et ole aikaisemmin huomannutkaan. Uutta tässä Samsung Galaxy S8+ puhelimessa on myös sen USB-C –liitin, jossa on monenlaisia etuja verrattuna aikaisempaan Micro-USB liittimeen. Suurella käyttömuistilla varustettu Samsung Galaxy S8+ on täydellinen älypuhelin jopa kaikkein vaativimpiinkin käyttötarpeisiin!

Samsung Galaxy S8+ kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Samsung Galaxy S8+ käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Samsung Galaxy S8+ kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Samsung Galaxy S8+ kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Samsung Galaxy S8+ puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Samsung Galaxy S8+ kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Samsung Galaxy S8+ kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Samsung Galaxy S8+ yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetet

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä