Galaxy S8 Varavirta

Samsung Galaxy S8 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy S8 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Varavirta

Lue lisää

Samsung Galaxy S8 varavirta

Samsung Galaxy S8 on valmistajan vuonna 2017 keväällä julkaisema lippulaivapuhelin, jonka suurimpana muutoksena on lähes koko etupaneelin kattava näyttö. Suurikokoinen 5.8 tuumainen näyttö on kaikin puolin komeaa katsottavaa, sillä sen Super AMOLED näytössä on lähes epärealistinen väritoisto. Samsung Galaxy S8 puhelimessa on myös uudenlainen USB-C liitin, joka on aikaisempaan Micro-USB liittimeen verrattuna huomattavan monipuolinen. Voit myös luottaa Samsung Galaxy S8 puhelimen kameroihin, sillä esimerkiksi takakamera on varustettu huipputarkalla 4K kuvalla sekä kuvanlaatua parantavilla HDR ominaisuuksilla. Samsung Galaxy S8 on nopea, toimiva ja ennen kaikkea upea puhelin, jonka huipputyylikäs näyttö on suorastaan parasta mitä on saatavilla!


Kun Samsung Galaxy S8 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy S8 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy S8 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy S8 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy S8 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy S8 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy S8 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyte

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä