Galaxy S8 Urheilu & Ulkoilu

Samsung Galaxy S8 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Samsung Galaxy S8 puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Urheilu & Ulkoilu

Lue lisää

Samsung Galaxy S8 urheilu ja ulkoilu tarvikkeet

Samsung Galaxy S8 on valmistajan vuonna 2017 keväällä julkaisema lippulaivapuhelin, jonka suurimpana muutoksena on lähes koko etupaneelin kattava näyttö. Suurikokoinen 5.8 tuumainen näyttö on kaikin puolin komeaa katsottavaa, sillä sen Super AMOLED näytössä on lähes epärealistinen väritoisto. Samsung Galaxy S8 puhelimessa on myös uudenlainen USB-C liitin, joka on aikaisempaan Micro-USB liittimeen verrattuna huomattavan monipuolinen. Voit myös luottaa Samsung Galaxy S8 puhelimen kameroihin, sillä esimerkiksi takakamera on varustettu huipputarkalla 4K kuvalla sekä kuvanlaatua parantavilla HDR ominaisuuksilla. Samsung Galaxy S8 on nopea, toimiva ja ennen kaikkea upea puhelin, jonka huipputyylikäs näyttö on suorastaan parasta mitä on saatavilla!

 

Samsung Galaxy S8 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Samsung Galaxy S8 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Samsung Galaxy S8 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

 

Samsung Galaxy S8 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Samsung Galaxy S8 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Samsung Galaxy S8 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Samsung Galaxy S8 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyör

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä