Galaxy S8 Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S8 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S8 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Muut Tarvikkeet

Lue lisää

Samsung Galaxy S8 muut tarvikkeet

Samsung Galaxy S8 on valmistajan vuonna 2017 keväällä julkaisema lippulaivapuhelin, jonka suurimpana muutoksena on lähes koko etupaneelin kattava näyttö. Suurikokoinen 5.8 tuumainen näyttö on kaikin puolin komeaa katsottavaa, sillä sen Super AMOLED näytössä on lähes epärealistinen väritoisto. Samsung Galaxy S8 puhelimessa on myös uudenlainen USB-C liitin, joka on aikaisempaan Micro-USB liittimeen verrattuna huomattavan monipuolinen. Voit myös luottaa Samsung Galaxy S8 puhelimen kameroihin, sillä esimerkiksi takakamera on varustettu huipputarkalla 4K kuvalla sekä kuvanlaatua parantavilla HDR ominaisuuksilla. Samsung Galaxy S8 on nopea, toimiva ja ennen kaikkea upea puhelin, jonka huipputyylikäs näyttö on suorastaan parasta mitä on saatavilla!

Samsung Galaxy S8 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S8 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S8 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S8 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S8 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi.

Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S8 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S8 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S8 nopeasti käyttöön. U

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä