Galaxy S8 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S8 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Johdot, Kaapelit ja Laturit

Lue lisää

Samsung Galaxy S8 johdot, kaapelit ja laturit

Samsung Galaxy S8 on valmistajan vuonna 2017 keväällä julkaisema lippulaivapuhelin, jonka suurimpana muutoksena on lähes koko etupaneelin kattava näyttö. Suurikokoinen 5.8 tuumainen näyttö on kaikin puolin komeaa katsottavaa, sillä sen Super AMOLED näytössä on lähes epärealistinen väritoisto. Samsung Galaxy S8 puhelimessa on myös uudenlainen USB-C liitin, joka on aikaisempaan Micro-USB liittimeen verrattuna huomattavan monipuolinen. Voit myös luottaa Samsung Galaxy S8 puhelimen kameroihin, sillä esimerkiksi takakamera on varustettu huipputarkalla 4K kuvalla sekä kuvanlaatua parantavilla HDR ominaisuuksilla. Samsung Galaxy S8 on nopea, toimiva ja ennen kaikkea upea puhelin, jonka huipputyylikäs näyttö on suorastaan parasta mitä on saatavilla!

 

Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S8 USB-C kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S8 yhteensopiva USB-C liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S8 USB-C kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S8 USB-C kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy S8 USB-C kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja v

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä