Galaxy S7 Lompakkokotelot

Samsung Galaxy S7 lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta Samsung Galaxy S7 puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S7 Lompakko Suojakotelot

    Samsung Galaxy S7 on tehty kestämään, jaksamaan ja viihdyttämään. Samsung Galaxy S7 on huippuunsa viritetty älypuhelin, joka on muodoiltaan miellyttävän pehmeä ja näyttö on juuri sopiva eli 5,1 tuumaa. Sen tarkasta 1440 x 2560 pikseliä sisältävästä näytöstä on ilo katso mitä tahansa. Yllättävätkään tilanteet eivät tätä Samsung Galaxy S7 puhelinta hätkähdytä, se on nimittäin pölyn- ja vedenkestävä. RAM-muistia puhelimessa on huikeat 4 Gt ja myös prosessori on tehokas. Voit siis vaivatta multitaskata. Samsung Galaxy S7 käyttää myös nopeaa 4G-verkkoa.Dual Pixel -teknologian ansiosta saat loistavia kuvia hämärässä valaistuksessa ja automaattitarkennus on salamannopeaa. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5.

    Samsung Galaxy S7 kuoret ja lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S7 lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S7 lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. Samsung Galaxy S7 kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat Samsung Galaxy S7 puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy S7 on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhel

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä