Galaxy S7 Kaiuttimet

Samsung Galaxy S7 puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Samsung Galaxy S7 puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S7 Kaiuttimet

Samsung Galaxy S7 on tehty kestämään, jaksamaan ja viihdyttämään. Samsung Galaxy S7 on huippuunsa viritetty älypuhelin, joka on muodoiltaan miellyttävän pehmeä ja näyttö on juuri sopiva eli 5,1 tuumaa. Sen tarkasta 1440 x 2560 pikseliä sisältävästä näytöstä on ilo katso mitä tahansa. Yllättävätkään tilanteet eivät tätä Samsung Galaxy S7 puhelinta hätkähdytä, se on nimittäin pölyn- ja vedenkestävä. RAM-muistia puhelimessa on huikeat 4 Gt ja myös prosessori on tehokas. Voit siis vaivatta multitaskata. Samsung Galaxy S7 käyttää myös nopeaa 4G-verkkoa.Dual Pixel -teknologian ansiosta saat loistavia kuvia hämärässä valaistuksessa ja automaattitarkennus on salamannopeaa. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5.

Samsung Galaxy S7 langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Samsung Galaxy S7 omistajalle. Ota Samsung Galaxy S7 yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Samsung Galaxy S7 puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Samsung Galaxy S7 puhelimestasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Samsung Galaxy S7 puhelimesta. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Samsung Galaxy S7 puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä