Galaxy S7 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S7 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S7 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S7 on tehty kestämään, jaksamaan ja viihdyttämään. Samsung Galaxy S7 on huippuunsa viritetty älypuhelin, joka on muodoiltaan miellyttävän pehmeä ja näyttö on juuri sopiva eli 5,1 tuumaa. Sen tarkasta 1440 x 2560 pikseliä sisältävästä näytöstä on ilo katso mitä tahansa. Yllättävätkään tilanteet eivät tätä Samsung Galaxy S7 puhelinta hätkähdytä, se on nimittäin pölyn- ja vedenkestävä. RAM-muistia puhelimessa on huikeat 4 Gt ja myös prosessori on tehokas. Voit siis vaivatta multitaskata. Samsung Galaxy S7 käyttää myös nopeaa 4G-verkkoa.Dual Pixel -teknologian ansiosta saat loistavia kuvia hämärässä valaistuksessa ja automaattitarkennus on salamannopeaa. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5.

Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S7 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S7 ja Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S7 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä