Galaxy S7 Flip Cover kotelot

Samsung Galaxy S7 flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Samsung Galaxy S7 puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S7 Flip Cover Kotelot

    Samsung Galaxy S7 on tehty kestämään, jaksamaan ja viihdyttämään. Samsung Galaxy S7 on huippuunsa viritetty älypuhelin, joka on muodoiltaan miellyttävän pehmeä ja näyttö on juuri sopiva eli 5,1 tuumaa. Sen tarkasta 1440 x 2560 pikseliä sisältävästä näytöstä on ilo katso mitä tahansa. Yllättävätkään tilanteet eivät tätä Samsung Galaxy S7 puhelinta hätkähdytä, se on nimittäin pölyn- ja vedenkestävä. RAM-muistia puhelimessa on huikeat 4 Gt ja myös prosessori on tehokas. Voit siis vaivatta multitaskata. Samsung Galaxy S7 käyttää myös nopeaa 4G-verkkoa.Dual Pixel -teknologian ansiosta saat loistavia kuvia hämärässä valaistuksessa ja automaattitarkennus on salamannopeaa. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5.

    Samsung Galaxy S7 flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S7 flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S7 flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Samsung Galaxy S7 kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Samsung Galaxy S7 joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy S7 on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Samsung Galaxy S7 puhelimen herkin kohta, joten

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä