Galaxy S7 Edge Näytönsuojat

Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S7 Edge Näytönsuojat

    Samsung Galaxy S7 Edge Edge on kaarevanäyttöinen, tyylikäs ja tehokas älypuhelin, joka tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen lisäksi myös elämyksiä. 5,5 tuuman kaareva näyttö taipuu sivuille, joten näytön käytössä on uudenlaiset ulottuvuudet. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5. Samsung Galaxy S7 Edge Edge tukee nopeaa 4G-verkkoa, ja sen huipputehokas prosessori yhdistettynä 4 Gt:n RAM-muistiin takaa mahdollisuudet aina nopeaan multitaskaamiseen. Samsung Galaxy S7 Edge Edge on hyvän kokoinen laite esimerkiksi sosiaalisen median tai videoiden selaamiseen: (150,9 x 72,6 x 7,7mm, 157 grammaa). Samsung Galaxy S7 Edge puhelimessa on turvallisuutta lisäävä sormenjälkitunnistin, joka päästää vain ohjelmoidut sormet käsiksi laitteeseen.

    Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Android käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Samsung Galaxy S7 Edge näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suoja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä