Galaxy S7 Edge Kaiuttimet

Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Samsung Galaxy S7 Edge puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S7 Edge Kaiuttimet

Samsung Galaxy S7 Edge Edge on kaarevanäyttöinen, tyylikäs ja tehokas älypuhelin, joka tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen lisäksi myös elämyksiä. 5,5 tuuman kaareva näyttö taipuu sivuille, joten näytön käytössä on uudenlaiset ulottuvuudet. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5. Samsung Galaxy S7 Edge Edge tukee nopeaa 4G-verkkoa, ja sen huipputehokas prosessori yhdistettynä 4 Gt:n RAM-muistiin takaa mahdollisuudet aina nopeaan multitaskaamiseen. Samsung Galaxy S7 Edge Edge on hyvän kokoinen laite esimerkiksi sosiaalisen median tai videoiden selaamiseen: (150,9 x 72,6 x 7,7mm, 157 grammaa). Samsung Galaxy S7 Edge puhelimessa on turvallisuutta lisäävä sormenjälkitunnistin, joka päästää vain ohjelmoidut sormet käsiksi laitteeseen.

Samsung Galaxy S7 Edge langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Samsung Galaxy S7 Edge omistajalle. Ota Samsung Galaxy S7 Edge yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Samsung Galaxy S7 Edge puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Samsung Galaxy S7 Edge puhelimestasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Samsung Galaxy S7 Edge puhelimesta. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan ty

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä