Galaxy S7 Edge Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S7 Edge autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy S7 Edge autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S7 Edge Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S7 Edge Edge on kaarevanäyttöinen, tyylikäs ja tehokas älypuhelin, joka tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen lisäksi myös elämyksiä. 5,5 tuuman kaareva näyttö taipuu sivuille, joten näytön käytössä on uudenlaiset ulottuvuudet. Pääkamerassa megapikseleitä on 12 ja etukamerassa 5. Samsung Galaxy S7 Edge Edge tukee nopeaa 4G-verkkoa, ja sen huipputehokas prosessori yhdistettynä 4 Gt:n RAM-muistiin takaa mahdollisuudet aina nopeaan multitaskaamiseen. Samsung Galaxy S7 Edge Edge on hyvän kokoinen laite esimerkiksi sosiaalisen median tai videoiden selaamiseen: (150,9 x 72,6 x 7,7mm, 157 grammaa). Samsung Galaxy S7 Edge puhelimessa on turvallisuutta lisäävä sormenjälkitunnistin, joka päästää vain ohjelmoidut sormet käsiksi laitteeseen.

Samsung Galaxy S7 Edge autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy S7 Edge puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy S7 Edge puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy S7 Edge autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy S7 Edge puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy S7 Edge autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilut

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä