Galaxy S6 Urheilu & Ulkoilu

Samsung Galaxy S6 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Urheilu ja Ulkoilu

Samsung Galaxy S6 puhelimen valovoimaiselta 5,1 tuumaiselta (1440 x 2560 pikseliä) QHD Super AMOLED -näytöltä näet kuvasi juuri niin kuin ne on tarkoitettu eli terävänä. Elävämmät ja kirkkaammat värit toistuvat oikein myös katsellessasi näyttöä kirkkaassa auringonpaisteessa. Samsung Galaxy S6:n näyttöruutu on valmistettu kestävästä Gorilla 4 -lasista. Pikalataus ja langaton lataus tuovat helpotusta arkeen. Optisella kuvanvakaajalla ja F1.9 optiikalla varustetulla Samsung Galaxy S6 kameralla saat parempia kuvia myös huonossa valaistuksessa. 143,4 x 70,5 x 6,8 mittainen ja 138g painava Samsung Galaxy S6 on varustettu 16 megapikselin takakameralla ja 5 megapikselin etukameralla, jolla onnistuu huippuselfieiden ottaminen.

Samsung Galaxy S6 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Samsung Galaxy S6 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Samsung Galaxy S6 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Samsung Galaxy S6 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Samsung Galaxy S6 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Samsung Galaxy S6 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Samsung Galaxy S6 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huoma

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä