Galaxy S6 Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S6 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S6 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S6 puhelimen valovoimaiselta 5,1 tuumaiselta (1440 x 2560 pikseliä) QHD Super AMOLED -näytöltä näet kuvasi juuri niin kuin ne on tarkoitettu eli terävänä. Elävämmät ja kirkkaammat värit toistuvat oikein myös katsellessasi näyttöä kirkkaassa auringonpaisteessa. Samsung Galaxy S6:n näyttöruutu on valmistettu kestävästä Gorilla 4 -lasista. Pikalataus ja langaton lataus tuovat helpotusta arkeen. Optisella kuvanvakaajalla ja F1.9 optiikalla varustetulla Samsung Galaxy S6 kameralla saat parempia kuvia myös huonossa valaistuksessa. 143,4 x 70,5 x 6,8 mittainen ja 138g painava Samsung Galaxy S6 on varustettu 16 megapikselin takakameralla ja 5 megapikselin etukameralla, jolla onnistuu huippuselfieiden ottaminen.

Samsung Galaxy S6 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S6 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S6 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S6 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S6 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S6 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S6 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S6 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujal

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä