Galaxy S6 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S6 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S6 puhelimen valovoimaiselta 5,1 tuumaiselta (1440 x 2560 pikseliä) QHD Super AMOLED -näytöltä näet kuvasi juuri niin kuin ne on tarkoitettu eli terävänä. Elävämmät ja kirkkaammat värit toistuvat oikein myös katsellessasi näyttöä kirkkaassa auringonpaisteessa. Samsung Galaxy S6:n näyttöruutu on valmistettu kestävästä Gorilla 4 -lasista. Pikalataus ja langaton lataus tuovat helpotusta arkeen. Optisella kuvanvakaajalla ja F1.9 optiikalla varustetulla Samsung Galaxy S6 kameralla saat parempia kuvia myös huonossa valaistuksessa. 143,4 x 70,5 x 6,8 mittainen ja 138g painava Samsung Galaxy S6 on varustettu 16 megapikselin takakameralla ja 5 megapikselin etukameralla, jolla onnistuu huippuselfieiden ottaminen.

Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S6 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy S6 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja v

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä