Galaxy S6 Edge Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S6 Edge muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S6 Edge puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Edge Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S6 Edge ei jätä sinua kylmäksi, vaikka sääennusteet sen tekisivätkin. Se on ehdoton valinta sinulle, joka vaadit puhelimeltasi sellaisia ominaisuuksia kuin ensiluokkaista suorituskykyä, katseet kääntävää designia ja huippulaatuista kameraa. Samsung Galaxy S6 Edgen lasin ja metallin harkittu yhdistelmä muodostaa todella harmonisen kokonaisuuden, joka toimisi, vaikka sisustuselementtinä - tällöin tosin jättäisit suurimman osan Samsung Galaxy S6 Edgen tarjoamista mahdollisuuksista hyödyntämättä. Samsung Galaxy S6 Edge puhelimen näyttö on kooltaan 5,1 tuumaa ja ulkoisilta mitoiltaan se on 142,1 x 70,1 x 7,0 mm kokoinen ja 132g painoinen. Näyttö on super AMOLED näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä.

Samsung Galaxy S6 Edge muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S6 Edge puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S6 Edge kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S6 Edge puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S6 Edge latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S6 Edge puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S6 Edge vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä