Galaxy S6 Edge Lompakkokotelot

Samsung Galaxy S6 Edge lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta Samsung Galaxy S6 Edge puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S6 Edge Lompakko Suojakotelot

    Samsung Galaxy S6 Edge ei jätä sinua kylmäksi, vaikka sääennusteet sen tekisivätkin. Se on ehdoton valinta sinulle, joka vaadit puhelimeltasi sellaisia ominaisuuksia kuin ensiluokkaista suorituskykyä, katseet kääntävää designia ja huippulaatuista kameraa. Samsung Galaxy S6 Edgen lasin ja metallin harkittu yhdistelmä muodostaa todella harmonisen kokonaisuuden, joka toimisi, vaikka sisustuselementtinä - tällöin tosin jättäisit suurimman osan Samsung Galaxy S6 Edgen tarjoamista mahdollisuuksista hyödyntämättä. Samsung Galaxy S6 Edge puhelimen näyttö on kooltaan 5,1 tuumaa ja ulkoisilta mitoiltaan se on 142,1 x 70,1 x 7,0 mm kokoinen ja 132g painoinen. Näyttö on super AMOLED näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä.

    Samsung Galaxy S6 Edge lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S6 Edge lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S6 Edge lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. Samsung Galaxy S6 Edge kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat Samsung Galaxy S6 Edge puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy S6 Edge on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhelinta tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Samsung Galax

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä