Galaxy S6 Edge Plus Varavirta

puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy Edge Plus puhelimen näyttö kaartuu molemmilta reunoilta ja sen näyttö on uskomattoman tarkaa. Kaarevan näytön avulla voit käyttää puhelintasi tavalla, jota et olisi aikaisemmin edes uskonut. Samsung Galaxy Edge Plus puhelimessa on 16 megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella, joten saat huippulaatuisia ja teräviä kuvia helposti. Super tehokas Samsung Galaxy S6 Edge Plus älypuhelin on vikkelä, skaalaa kulutusta käytön mukaan ja lataa itsensä nopeasti. 154,4 x 75,8 x 6,9 mm kokoinen ja 153 gramman painoinen Samsung Galaxy S6 Edge Plus on julkaistu vuoden 2015 elokuussa ja siinä on 5.7 tuuman kokoinen super AMOLED näyttö.

Kun Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy S6 Edge Plus varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy S6 Edge Plus latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy S6 Edge Plus varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voim

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä