Galaxy S6 Edge Plus Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S6 Edge Plus muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy Edge Plus puhelimen näyttö kaartuu molemmilta reunoilta ja sen näyttö on uskomattoman tarkaa. Kaarevan näytön avulla voit käyttää puhelintasi tavalla, jota et olisi aikaisemmin edes uskonut. Samsung Galaxy Edge Plus puhelimessa on 16 megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella, joten saat huippulaatuisia ja teräviä kuvia helposti. Super tehokas Samsung Galaxy S6 Edge Plus älypuhelin on vikkelä, skaalaa kulutusta käytön mukaan ja lataa itsensä nopeasti. 154,4 x 75,8 x 6,9 mm kokoinen ja 153 gramman painoinen Samsung Galaxy S6 Edge Plus on julkaistu vuoden 2015 elokuussa ja siinä on 5.7 tuuman kokoinen super AMOLED näyttö.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S6 Edge Plus kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy S6 Edge Plus latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S6 Edge Plus vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S6 Edge Plus nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä