Galaxy S6 Edge Plus Kuulokkeet

Samsung Galaxy S6 Edge Plus yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Kuulokkeet

Samsung Galaxy Edge Plus puhelimen näyttö kaartuu molemmilta reunoilta ja sen näyttö on uskomattoman tarkaa. Kaarevan näytön avulla voit käyttää puhelintasi tavalla, jota et olisi aikaisemmin edes uskonut. Samsung Galaxy Edge Plus puhelimessa on 16 megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella, joten saat huippulaatuisia ja teräviä kuvia helposti. Super tehokas Samsung Galaxy S6 Edge Plus älypuhelin on vikkelä, skaalaa kulutusta käytön mukaan ja lataa itsensä nopeasti. 154,4 x 75,8 x 6,9 mm kokoinen ja 153 gramman painoinen Samsung Galaxy S6 Edge Plus on julkaistu vuoden 2015 elokuussa ja siinä on 5.7 tuuman kokoinen super AMOLED näyttö.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Samsung Galaxy S6 Edge Plus käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään. Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Samsung Galaxy S6 Edge Plus kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Samsung Galaxy S6 Edge Plus yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ää

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä