Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret

Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret lisäävät huippuhienon älypuhelimesi käyttöikää merkittävästi, sillä ne tarjoavat ennennäkemätöntä suojaa laitteellesi joka puolelta: edestä, takaa ja jokaiselta sivulta. Parhaassa tapauksessa Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret suojaavat myös rikkoontumiselle herkän näytön, eikä sinun tarvitse pelätä näytön halkeamista tai totaalista pirstaloitumista. Jokainen käyttäjä hakee aavistuksen erilaisia ominaisuuksia Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuorista, mutta perimmäisenä ajatuksena on kuitenkin laitteen eliniän pidentäminen. Tämän lisäksi Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret tuovat helpon tavan vaihtaa laitteen tyyliä esimerkiksi eriväriseksi ja tuntumaltaan erilaiseksi. Toimitamme Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret ja muut tarvikkeet nopeasti 1-3 arkipäivässä, eikä erillisiä postikuluja ole. Toimituskulut ovat siis 0€!

Galaxy S6 Edge Plus

Lue lisää

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy S6 Edge ei jätä sinua kylmäksi, vaikka sääennusteet sen tekisivätkin. Se on ehdoton valinta sinulle, joka vaadit puhelimeltasi sellaisia ominaisuuksia kuin ensiluokkaista suorituskykyä, katseet kääntävää designia ja huippulaatuista kameraa. Samsung Galaxy S6 Edgen lasin ja metallin harkittu yhdistelmä muodostaa todella harmonisen kokonaisuuden, joka toimisi, vaikka sisustuselementtinä - tällöin tosin jättäisit suurimman osan Samsung Galaxy S6 Edgen tarjoamista mahdollisuuksista hyödyntämättä. Samsung Galaxy S6 Edge puhelimen näyttö on kooltaan 5,1 tuumaa ja ulkoisilta mitoiltaan se on 142,1 x 70,1 x 7,0 mm kokoinen ja 132g painoinen. Näyttö on super AMOLED näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S6 Edge Plus kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S6 Edge Plus puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suur

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä