Galaxy S5 Mini Suojakuoret

Samsung Galaxy S5 Mini suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Samsung Galaxy S5 Mini puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Mini Suojakuoret

    Samsung Galaxy S5 mini -puhelimessa on sormenjälkiskanneri, jonka ansiosta se on erittäin turvallinen. Kahdeksan megapikselin Samsung Galaxy S5 mini -kameralla kuvaat nopeita otoksia tiukemmassakin kuvaustilanteessa. Ominaisuuksina mm.Geo-tagging, panorama ja HDR- kuvaustilat. HDR parantaa kuvan dynamiikkaa ja valaistusta tehden kuvista entistä tasapainoisempia. Samsung Galaxy S5 Minin Download Booster -ominaisuudella voidaan käyttää samanaikaisesti sekä Wi-Fi että LTE -yhteyksiä, jolloin puhelin on jatkuvasti tehokkaan datayhteyden varassa ja tiedonsiirtonopeuksissa päästään aivan uusiin lukemiin. Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen näyttö on 4,5 tuuman kokoinen (720 x 1280 pikseliä) ja muuten mitoiltaan 131,1 x 64,8 x 9,1 mm ja 120g painoinen.

    Samsung Galaxy S5 Mini suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 Mini suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 Mini suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 Mini suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että la

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä