Galaxy S5 Mini Flip Cover kotelot

Samsung Galaxy S5 Mini flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Samsung Galaxy S5 Mini puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Mini Flip Cover Kotelot

    Samsung Galaxy S5 mini -puhelimessa on sormenjälkiskanneri, jonka ansiosta se on erittäin turvallinen. Kahdeksan megapikselin Samsung Galaxy S5 mini -kameralla kuvaat nopeita otoksia tiukemmassakin kuvaustilanteessa. Ominaisuuksina mm.Geo-tagging, panorama ja HDR- kuvaustilat. HDR parantaa kuvan dynamiikkaa ja valaistusta tehden kuvista entistä tasapainoisempia. Samsung Galaxy S5 Minin Download Booster -ominaisuudella voidaan käyttää samanaikaisesti sekä Wi-Fi että LTE -yhteyksiä, jolloin puhelin on jatkuvasti tehokkaan datayhteyden varassa ja tiedonsiirtonopeuksissa päästään aivan uusiin lukemiin. Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen näyttö on 4,5 tuuman kokoinen (720 x 1280 pikseliä) ja muuten mitoiltaan 131,1 x 64,8 x 9,1 mm ja 120g painoinen.

    Samsung Galaxy S5 Mini flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 Mini flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 Mini flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Samsung Galaxy S5 Mini kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Samsung Galaxy S5 Mini joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy S5 Mini on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä