Galaxy S5 Active Suojakuoret

Samsung Galaxy S5 Active suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Samsung Galaxy S5 Active puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Active Suojakuoret

    Samsung Galaxy S5 Active on täynnä älykkäitä ominaisuuksia aktiiviseen elämään. Älä anna älypuhelimesi rajoittaa elämäntyyliäsi, vaan ota se mukaan mihin tahansa itse menetkin. Samsung Galaxy S5 Active on ääriolosuhteiden ystävien valinta ja toimii se myös muussa käytössä koska siinä on 5,1 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö. Näytöltä somen selaaminen onnistuu paremmin kuin koskaan ennen. 145,3 x 73,4 x 8,9 mm kokoinen Samsung Galaxy S5 Active painaa 170 grammaa, joten se sujahtaa taskuun lähes huomaamattomasti. Samsung Galaxy S5 Activen 16 megapikselin kameralla otat upeat otokset missä tahansa. Myös hyvälaatuiset selfiet onnistuvat laitteen 2 mp kameralla.

    Samsung Galaxy S5 Active suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 Active suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 Active suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 Active suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Samsung Galaxy S5 Active puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Samsung Galaxy S5 Active puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä