Galaxy S5 Active Näytönsuojat

Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Active Näytönsuojat

    Samsung Galaxy S5 Active on täynnä älykkäitä ominaisuuksia aktiiviseen elämään. Älä anna älypuhelimesi rajoittaa elämäntyyliäsi, vaan ota se mukaan mihin tahansa itse menetkin. Samsung Galaxy S5 Active on ääriolosuhteiden ystävien valinta ja toimii se myös muussa käytössä koska siinä on 5,1 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö. Näytöltä somen selaaminen onnistuu paremmin kuin koskaan ennen. 145,3 x 73,4 x 8,9 mm kokoinen Samsung Galaxy S5 Active painaa 170 grammaa, joten se sujahtaa taskuun lähes huomaamattomasti. Samsung Galaxy S5 Activen 16 megapikselin kameralla otat upeat otokset missä tahansa. Myös hyvälaatuiset selfiet onnistuvat laitteen 2 mp kameralla.

    Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Android käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Samsung Galaxy S5 Active puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa.

    Etenkin Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Samsung Galaxy S5 Active näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Samsung Galaxy S5 Active näytön p

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä