Galaxy S5 Active Kuulokkeet

Samsung Galaxy S5 Active yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Samsung Galaxy S5 Active puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S5 Active Kuulokkeet

Samsung Galaxy S5 Active on täynnä älykkäitä ominaisuuksia aktiiviseen elämään. Älä anna älypuhelimesi rajoittaa elämäntyyliäsi, vaan ota se mukaan mihin tahansa itse menetkin. Samsung Galaxy S5 Active on ääriolosuhteiden ystävien valinta ja toimii se myös muussa käytössä koska siinä on 5,1 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö. Näytöltä somen selaaminen onnistuu paremmin kuin koskaan ennen. 145,3 x 73,4 x 8,9 mm kokoinen Samsung Galaxy S5 Active painaa 170 grammaa, joten se sujahtaa taskuun lähes huomaamattomasti. Samsung Galaxy S5 Activen 16 megapikselin kameralla otat upeat otokset missä tahansa. Myös hyvälaatuiset selfiet onnistuvat laitteen 2 mp kameralla.

Samsung Galaxy S5 Active kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Samsung Galaxy S5 Active käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Samsung Galaxy S5 Active kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Samsung Galaxy S5 Active kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Samsung Galaxy S5 Active puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Samsung Galaxy S5 Active kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Samsung Galaxy S5 Active kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Samsung Galaxy S5 Active yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Samsung Galaxy S5 Active kuulokkee

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä