Galaxy S4 Varavirta

Samsung Galaxy S4 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy S4 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy S4 on korealaisen Samsungin vuoden 2013 toisella neljänneksellä myyntiin tullut älypuhelin. Samsung Galaxy S4:ssä on 1,9 GHz:n Snapdragon 600 -prosessori ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia siinä on 16-64 gb. Puhelimen lähes 5,0 tuumainen näyttö on Full HD -resoluutioon kykenevä 1080 x 1920 Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka pinta on Corning Gorilla Glass 3 -lasia. Akun kapasiteetti on 2600 mAh. Vain 130g painavan 136,6 x 69,8 x 7,9 mm kokoisen Samsung Galaxy S4 puhelimen takakamerassa on 13 megapikseliä ja etukamerassa 2 megapikseliä. Otat siis niin matkakuvat kuin sosiaalisen median selfiet helposti Samsung Galaxy S4 laitteella.

Kun Samsung Galaxy S4 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy S4 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy S4 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy S4 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy S4 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy S4 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy S4 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Ti

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä