Galaxy S4 Näytönsuojat

Samsung Galaxy S4 näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Samsung Galaxy S4 näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S4 Näytönsuojat

    Samsung Galaxy S4 on korealaisen Samsungin vuoden 2013 toisella neljänneksellä myyntiin tullut älypuhelin. Samsung Galaxy S4:ssä on 1,9 GHz:n Snapdragon 600 -prosessori ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia siinä on 16-64 gb. Puhelimen lähes 5,0 tuumainen näyttö on Full HD -resoluutioon kykenevä 1080 x 1920 Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka pinta on Corning Gorilla Glass 3 -lasia. Akun kapasiteetti on 2600 mAh. Vain 130g painavan 136,6 x 69,8 x 7,9 mm kokoisen Samsung Galaxy S4 puhelimen takakamerassa on 13 megapikseliä ja etukamerassa 2 megapikseliä. Otat siis niin matkakuvat kuin sosiaalisen median selfiet helposti Samsung Galaxy S4 laitteella.

    Samsung Galaxy S4 näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Android käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Samsung Galaxy S4 näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Samsung Galaxy S4 puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa.

    Etenkin Samsung Galaxy S4 näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Samsung Galaxy S4 näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Samsung Galaxy S4 näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Samsung Galaxy S4 näytön päälle on helppoa ja onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, sillä hyvin puhdistettuun näyttöön n&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä