Galaxy S4 Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S4 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S4 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S4 on korealaisen Samsungin vuoden 2013 toisella neljänneksellä myyntiin tullut älypuhelin. Samsung Galaxy S4:ssä on 1,9 GHz:n Snapdragon 600 -prosessori ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia siinä on 16-64 gb. Puhelimen lähes 5,0 tuumainen näyttö on Full HD -resoluutioon kykenevä 1080 x 1920 Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka pinta on Corning Gorilla Glass 3 -lasia. Akun kapasiteetti on 2600 mAh. Vain 130g painavan 136,6 x 69,8 x 7,9 mm kokoisen Samsung Galaxy S4 puhelimen takakamerassa on 13 megapikseliä ja etukamerassa 2 megapikseliä. Otat siis niin matkakuvat kuin sosiaalisen median selfiet helposti Samsung Galaxy S4 laitteella.

Samsung Galaxy S4 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S4 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S4 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S4 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

Samsung Galaxy S4 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S4 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S4 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S4 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä