Galaxy S4 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S4 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S4 on korealaisen Samsungin vuoden 2013 toisella neljänneksellä myyntiin tullut älypuhelin. Samsung Galaxy S4:ssä on 1,9 GHz:n Snapdragon 600 -prosessori ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia siinä on 16-64 gb. Puhelimen lähes 5,0 tuumainen näyttö on Full HD -resoluutioon kykenevä 1080 x 1920 Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka pinta on Corning Gorilla Glass 3 -lasia. Akun kapasiteetti on 2600 mAh. Vain 130g painavan 136,6 x 69,8 x 7,9 mm kokoisen Samsung Galaxy S4 puhelimen takakamerassa on 13 megapikseliä ja etukamerassa 2 megapikseliä. Otat siis niin matkakuvat kuin sosiaalisen median selfiet helposti Samsung Galaxy S4 laitteella.

Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S4 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy S4 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä