Galaxy S4 Mini Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S4 Mini muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S4 Mini puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Mini Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S4 Minissä on multitouch-kapasitiivinen 4.3 tuuman kosketusnäyttö ja se on kooltaan 124,6 x 61,3 x 8,9 mm ja painoltaan 107 g. Pienikokoisessa Samsung Galaxy S4 Minissä on 8 megapikselin kamera ja tehoista vastaa Qualcomm Snpadragon 400. Laitteen takakameralla otat hyvät kuvat esimerkiksi juhlista, reissusta tai mistä tahansa tilanteesta, jonka haluat ikuistaa kirjastoosi. Samsung Galaxy S4 Mini on julkaistu vuoden 2013 toukokuussa ja se on ollut oikein suosittu kompakti puhelin. Samsung Galaxy S4 Mini puhelimessa on 1,5 gb RAM-muistia ja 8 gb sisäistä muistia. Muistikortilla tallennustilan saa kasvatettua jopa yli 60 gigatavuun saakka.

Samsung Galaxy S4 Mini muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S4 Mini puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S4 Mini kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

Samsung Galaxy S4 Mini latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S4 Mini puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S4 Mini vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S4 Mini nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä