Galaxy S4 Mini Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Mini Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy S4 Minissä on multitouch-kapasitiivinen 4.3 tuuman kosketusnäyttö ja se on kooltaan 124,6 x 61,3 x 8,9 mm ja painoltaan 107 g. Pienikokoisessa Samsung Galaxy S4 Minissä on 8 megapikselin kamera ja tehoista vastaa Qualcomm Snpadragon 400. Laitteen takakameralla otat hyvät kuvat esimerkiksi juhlista, reissusta tai mistä tahansa tilanteesta, jonka haluat ikuistaa kirjastoosi. Samsung Galaxy S4 Mini on julkaistu vuoden 2013 toukokuussa ja se on ollut oikein suosittu kompakti puhelin. Samsung Galaxy S4 Mini puhelimessa on 1,5 gb RAM-muistia ja 8 gb sisäistä muistia. Muistikortilla tallennustilan saa kasvatettua jopa yli 60 gigatavuun saakka.

Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy S4 Mini yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy S4 Mini Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapele

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä